top of page

Rute og turforslag ved Hotel Skovly

IMG_8778.jpg

Skovly-sporet

Det hyggelige Skovly-spor er etableret af Hotel Skovly i samarbejde med lokale sportsforeninger. Sporet er et mountainbike-spor. Sporet starter og slutter på Hotel Skovly. Sporet er blåt med nogle røde nedkørsler. Det er markeret med skilte og prikker på træerne. Sporet giver dig desuden adgang til højderne i nordlandet, hvor du bla finder Vang Granitbrud og Hammeren. Sporet starter og slutter på Hotel Skovly


IMG_3407_edited.jpg

Almindingen

Almindingen - Danmarks 3. største skov - byder dig velkommen til mere end 20 mtb spor. Almindingen hænger sammen med Vestermarie Plantage og Paradis-bakkerne.

For at få den bedste mtb-dag skal du starte ved Rytterknægten. Der starter alle de fede spor - fra grøn til sort(orange). Der er 14 km fra Hotel Skovly. Turen til Rytterknægten ligger på vores STRAVA

IMG_7035.jpg

Den Grønne Ring

Den grønne ring er et 30 km spor der kan startes på Hotel Skovly, og som udfordrer dig med rockgardens, bjælker og pumptrack. Billedet er fra sneglesporet til toppen af Snorrebakken - med udsigt over Rønne. En stor del af turen er gravel-agtig - dvs brede stier og grus.


Den grønne Ring er ikke så godt afmærket med skilte, men vores tur kan ses på vores STRAVA-profil. Klik her!

IMG_2283 (1)_edited.jpg

Vestermarie

Det nyeste og længste spor - med start ved Rytterknægten. En hel fantastisk oplevelse - et godt spor med et skønt flow...!

Ulempen ved at køre meget ned - er at man skal op....:-) Men opkørslerne er lavet så smarte, at man ikke mærker (næsten) at man kører op af bakke, til startpunktet igen.
 

Du kan også opleve sporene ved at starte ved Ørningevej 4, Vestermarie.

IMG_7619.jpg

Vang Granitbrud

Et spor som er præget af at være i et granitbrud. Her får du nogle hm i benene - og en smuk oplevelse oveni.
Du starter på Skovly-sporet og kører mod Hasle – Teglkås – Jons Kapel og op til granitbruddet. Det er en smuk tur, med "mandomsstigningen" ved Jons Kapel. Mountainbikesporet har mellemhøje stigninger, smukke nedkørsler og løst underlag. 

Sporet er 13 km fra Hotel Skovly

Paradisbakkerne

Paradisbakkerne

Paradisbakkerne er privatejet og du er derfor underlagt nogle regler, når du cykler der. Du må kun køre på menneskeskabte stier, som kan køres på en almindelig(!) cykel, hvad det så end betyder....! 
Du skal være opmærksom på, at området har mange kløfter og stejle skrænter hvor man virkelig kan komme til skade. 

Vi kan anbefale at du tager kontakt til en af vores guider der kan vise dig området.

Det er meget smukt...:-)

bottom of page